Convocatorias de empleo


En esta sección podrá encontrar convocatorias de empleo, público o privado, recibidas en nuestro Portal o de información de consulta libre. Puede realizar búsquedas por territorios, texto o fechas. Tras la selección, active buscar.

Si es usted persona física o representa a una entidad jurídica interesada en enviar una nota, complete el siguiente FORMULARIO.

Se pueden consultar las convocatorias de empleo publicadas en los Colegios Profesionales en ESTE ENLACE.

Hay un total de 1 registros
 

EDUCADOR/A SOCIAL A LA RESIDèNCIA MATERNAL
Tipo: Ofertas de Empleo
Área: Empleo
Convoca: Fundació Maria Raventós
Resumen: La Residència Maternal és un servei residencial d’acció socioeducativa adreçat a dones gestants i/o amb infants menors de 3 anys que es troben en situació de dificultat social, personal i econòmica. La Maternal ofereix el suport necessari i acompanya a la mare i al nadó durant els seus 3 primers anys de vida, desenvolupa funcions preventives, educatives, assistencials i capacitadores a les mares i els seus fills/es.
Requisitos: Diplomatura en Educació Social
Plazo final: 22-may-2017
Información: Funcions:Acompanyar a les mares en el seu inici de la maternitat i en la construcció del seu projecte personal. Intervenir com agent educatiu a nivell individual i grupal en les tasques quotidianes del centre. Atendre les necessitats bàsiques de les mares i els seus infants. Acompanyar en la millora de les seves competències, en la incorporació d’hàbits saludables, en l’estabilitat emocional i en la projecció de la seva xarxa social, etc. Realitzar les gestions derivades de l’atenció educativa: elaboració d’informes i plans de treball, coordinacions professionals amb serveis socials, EAIA, entitats col·laboradores, registres tutories, etc. Participar de les reunions d’equip i desplegar actuacions conjuntes.
Email: info@fmraventos.org
Ámbito territorial: Cataluña
Observaciones: Requisits: Titulació Universitària en Educació Social i coneixements o formació específica complementària en el camp de la protecció a la infància i adolescència. Es valorarà la formació en desenvolupament infantil, marentalitat positiva, violència de gènere, adolescències i maternitats en risc,.. Experiència professional mínima de 2 anys en el àmbit de la infància en risc i d'atenció a la dona en llocs de característiques similars en centres residencials. Capacitat de treball en equip, iniciativa i generació de coneixement, visió global de la intervenció, polivalència i visió crítica. En compliment de l'article 13.5 de la Llei Orgànica 1/1996, de Protecció Jurídica del Menor, es requereix el Certificat d'Antecedents Penals vigent, emès pel Registre Central, abans de la contractació. Tipus de contracte: Contracte temporal amb possibilitats de continuïtat. Jornada de dilluns a divendres, en torn de matí i tarda. Salari segons conveni. Incorporació immediata
Hay un total de 1 registros
 

Buscador de convocatorias de empleo

Si es usted persona física o representa a una entidad jurídica interesada en enviar una nota, complete el siguiente FORMULARIO.

Buscador de enlaces

 
 

Lista de correo
Envíenos su dirección de correo
para recibir novedades eduso.net:

eduso.net es un servicio de los colectivos de educación social gestionado por el Consejo General de Colegios Oficiales de Educadores Sociales. C/ Aragón 141-143, 4ª Planta. 08015 Barcelona. - eduso@eduso.net

Accesibilidad
eduso.net pretende cumplir los estándares de accesibilidad. Si encuentra algún disfunción en este sentido, no dude en comunicárnoslo.
XHTML 1.0 válido CSS válido Icono de conformidad con el Nivel AA, de las Directrices de Accesibilidad para el Contenido Web 1.0 del W3C-WAI